Carina Malmén


Polaroid_Carina-Malmen

Carina Malmén har lång erfarenhet av solistjobb vid speciella tillfällen i kyrkan och vid andra tillställningar som t.ex sjunga och spela välkomstmusik när gästerna anländer till bröllopsfesten, sångunderhållning på dopfesten, överraskat med beställd sång till födelsedagsfesten mm

Hon har en stor bredd och sjunger allt från visa till hårdrock. Hon skriver även egen musik och har skrivit en kärlekssång som är en bröllopsvisa, ”I dina andetag”, och kan framföras om önskemål finns.

Hon framför låtar med sin personliga touch och gillar även att göra personliga tolkningar som blir beställarens egen version. Några speciella tolkningar som blivit väldigt uppskattade är Kalle Moréus låt ”Underbart”, ”I will allways love you” av Dolly Parton, ”Find your wings” av Mark Harris, Mauro Scoccos låt ”Du är aldrig ensam”.

Hon medverkar som körsångerska på skivan ”Stefan Englund – Livets karta” som finns att lyssna på Spotify. Låten ”Flickan & Pojken” har hon skrivit musiken till och sjunger även solo på den.
Just nu är hon aktuell som duo tillsammans med Peder Holmqvist där de framför ”En musikalisk resa genom sorg och glädje” med låtar skrivna av Carina och hennes vän Stefan Englund. Carina & Peder uppträder även med covers på country, visor och pop.

 

Här kan du lyssna på en del saker hon har gjort:
 
Find your wings – Mark Harris från ett dop I Alingsås

 

Flickan & pojken – Englund/Malmén från ”En musikalisk resa genom sorg & glädje” med Peder Holmqvist