Det Där Bandet


Det där bandet

DDB är coverbandet som passar alla evenemang!

Det spelar ingen roll om ni söker underhållning till firmafest, familje- afterski, afterbeach eller nattklubb. DDB har en bred repertoar som passar för alla åldrar och anpassar oss efter publiken.

DDB är det självklara valet när ni vill vara säkra på att ni får rätt typ av underhållning för önskat tillfälle. Uttrycket ”Kunden har alltid rätt” är deras riktlinje och de gör sitt yttersta för att uppfylla specifika önskemål. Så om ni har önskemål om att till exempel ha en musikfrågesport eller dylikt under kvällen så kan även detta lösas.

DDB är bandet som alltid ger 100% och levererar oavsett om ni vill ha fullt party eller en trevlig familjefest!

 

DDB består av tre erfarna musiker:

Peter Bogsveen, Sång och gitarr

Peter är en glad mas som härstammar ifrån Ludvika och har levt som heltidsmusiker i 5 år. Med tusentals spelningar i ryggsäcken har han byggt upp en erfarenhet att läsa av publiken och ge dem det som passar. Allt ifrån mindre pubspelningar till afterbeacher för 1300 personer i publiken.

Anders Wigelius, Sång och Bas

Anders kommer ifrån Karlstad och har trots sin unga ålder byggt upp ett namn inom musikbranschen både som artist och som låtskrivare. Han har jobbat som trubadur i många år, frontat dansbandet Gamblers och vikarierat i flera olika etablerade band. Med allt detta i bagaget vet han allt om hur man charmar en publik.

Erik Wigelius, Trummor och Sång

Erik är bror med Anders och har spelat i många olika konstellationer där han varit med och kompat artister såväl som coverband. Förutom att Erik är en fantastisk trumslagare så är han även en klippa på att skruva ljud. Han jobbar tillsammans med sin bror både som låtskrivare och producent och därigenom har han stenkoll på hur man skruvar för att det ska låta bra.

När man blandar dessa tre ingredienser så blir det inte bara bra, det blir: ”Det Där Bandet”