Johan ErikssonJohan
Trubadur/Partypolarna
Sångsolist
Ted Gärdestad
Pressbilder

 

Johan(upp)

Jag jobbar som musiker och underhållare med hela Sveriges land som arbetsfält! (Även en och annan utlandstripp har det blivit genom åren). De tillställningar där jag/vi uppträder är väldigt varierande, liksom det jag/vi gör på scenen! Det är allt ifrån företagsfester, kick-offer, after-skier och nattklubbsgig till bröllop, begravningar , dop och privatfester.

Beroende på storleken på arrangemanget framträder jag i olika konstellationer med olika upplägg . Som singeltrubadur, i duo (”Johan & Boppen”) eller med bandet Partypolarna.

 

Trubadur/Partypolarna(upp)

Johan
Några av ledorden för att sammanfatta både mig och mitt band Partypolarna är ”Bredd”, ”Glädje”, ”Rutin” och ”Proffsighet”. Tveka inte att höra av dig om du planerar en fest så kan vi diskutera upplägget. Inget uppdrag är för litet eller stort!

Jag trivs när jag får sätta fart på festen och det är kanske det som mest kännetecknar mig och Partypolarna; att vi får folk att släppa loss!

Mitt och bandets mål med varje spelning är att få till ett lyckat, professionellt och roligt arrangemang, oavsett om det är den lilla festen eller den viktiga kick-offen.

 

Sångsolist(upp)

Polaroid_Johan_solist
Genom åren har det blivit en hel del sång på bröllop, dop, begravning, kalas etc. Förutom att sjunga i kyrkan kan jag t.ex. underhålla på bröllopsfesten eller födelsedagskalaset.

Jag har även skrivit två egna bröllopslåtar som jag framfört vid ett flertal tillfällen. Detta kan vara ett förslag om man vill ha något unikt och en speciell låt som inte är så vanlig. Så här låter dom:

Nu Och För Alltid

Drömmen Som Blev En Sång

Exempel på sånger som jag sjungit på bröllop är: För kärlekens skull, Kärleken förde oss samman, Miraklet, Av längtan till dig, Bröllopsvals från hagen, Hon är så söt när hon sover, I folkviseton, Sång till friheten, Tycker om när du tar på mig, Ta mig till havet, Nothing at all, Now and forever, Annie´s song, Love me tender, Love is all around och Jag ger dig min morgon.

 

Ted(upp)

Johan_Ted
1999 deltog jag i TV:s ”Sikta mot stjärnorna” som Ted Gärdestad. Jag vann min delfinal och kom på andra plats i den stora finalen. Genom åren har det blivit en hel del uppdrag och konserter med Ted Gärdestads musik både med bandet Partypolarna samt på egen hand.

Jag har även gjort konserter/föredrag tillsammans med Teds bror Kenneth Gärdestad. Då har Kenneth berättat om sitt och Teds liv tillsammans, både musikaliskt och allmänt samt berättat en hel del om hur de fantastiska sångerna blev till. Jag har då tolkat Teds musik, dels med fullt band men även på mindre sättning.

Oftast har jag tolkat Ted Gärdestad men jag har även iklätt mig rollen som Ted. Då det blir väldigt porträttlikt brukar det nästan bli ”spöklikt” till både röst och utseende.

Denna föreställning kan framföras både med bandet Partypolarna och med en mindre akustisk sättning. Här kan man få höra det mesta och det bästa ur Ted Gärdestads fantastiska låtskatt.

Pressbilder(upp)

Dessa bilder får användas, men manipulering av bilderna får ej ske utan tillstånd. Det är inte tillåtet att beskära bilderna utan tillstånd. Fotograf ska anges där det är möjligt.

2014-05-16 Johan_Ted-DSC_6796-sRgb

Johan Eriksson som Ted Gärdestad.
Foto: Anders Erkgärds
Högupplöst version

Johan Eriksson som Ted Gärdestad. Foto: Anders Erkgärds

Johan Eriksson som Ted Gärdestad.
Foto: Anders Erkgärds
Webversion